Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسکانیوز»
2024-05-06@14:31:16 GMT

برای اولین در تاریخ المپیک اتفاق افتاد

تاریخ انتشار: ۳ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۶۲۴۴۰۴

برای اولین در تاریخ المپیک اتفاق افتاد

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری ایسکانیوز؛ برای اولین بار در تاریخ المپیک، تکواندوی ایران از کسب مدال بازماند.

بیست و یک سال گذشت، انگار همین دیروز بود که تکواندو در المپیک سیدنی به جمع رشته های المپیکی اضافه شده بود. برای ما نو بود و بوی غریبگی میداد، به اندازه کشتی و وزنه برداری برایمان جذاب و مهم نبود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آن زمان هیچ کس نه نگران کاراته کره ای بود و نه دلخوش به آن. تمام دغدغه ما در المپیک، ناداوری و حق خوری های کشتی بود. امیدوار به تکرار موفقیت های گذشته توسط امیرخادم و امیر توکلیان در سیدنی بودیم و دغدغه وزن پائین جدیدی در سنگین وزن را داشتیم. ساعی برنز المپیک گرفته بود و ما به جای لذت بردن از این مدال، حسرت از دست رفتن برنزهای کورش باقری، امیر خادم و عباس جدیدی را میخوردیم.

 هنوز هم جودو با محمود میران و میراسماعیلی برایمان از تکواندو مهم تر بود. یک نسل ظهور کرده بود، افتخارات فراوان در راه بود و خبر نداشتیم. امثال مجید افلاکی، هادی ساعی، بهزاد خداداد، یوسف کرمی، مهدی بی باک و امید غلام زاده آنقدر جنگیدند و افتخار کسب کردند که باورشان کردیم، افتخار کردیم و خود را تنها رقیب کره میدانستیم. دلمان میخواست کره ای ها را هم از رو ببریم که اتفاقا یکی دوبار با قهرمانی تکواندوی ایران در جهان، این کار را کردیم.

 المپیک دوم نقطه عطف تکواندوی ما بود. وقتی در المپیک آتن دو هوگوپوش مردان ایران، یک طلا و یک برنز کسب کردند، افسوس میخوردیم کاش تمام اوزان تکواندو اجازه حضور در المپیک را داشتند. چنان شوری ما را گرفته بود که باور نمیکردیم قرار است المپیک به المپیک چنان افت کنیم، که امروز به صفر مدال در چهار وزن برسیم. تاکید میکنم المپیک به المپیک از مدال هایمان کم شد تا به صفر رسید.

 پس از کسب یک طلا و یک برنز در آتن، به المپیک پکن رسیدیم. در پکن، برنز آتن کم شد و تک مدال طلای ساعی، کاروان ایران را از وقوع فاجعه در المپیک پکن نجات داد. به لندن رسیدیم و طلای پکن به نقره باقری معتمد تبدیل شد. جلوتر که آمدیم نقره لندن به برنز کیمیا علیزاده در ریو ختم شد و حالا در توکیو همان تک برنز نیز از کفمان رفت.

در این یادداشت دل و دماغ نقد فدراسیون نیست، اما چیزی که پر واضح به نظر میرسد این است که تکواندوی ایران با ریاست پولادگر و کادر فنی فعلی، به آخر خط رسیده است و نیازمند هوای تازه و خانه تکانی اساسی می باشد. دیگر چیزی برای از دست دادن نداریم!

انتهای پیام

کد خبر: 1104381 برچسب‌ها تكواندو

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: تكواندو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۲۴۴۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاریخ‌سازی خشن‌ترین دختر ایران در آستانه المپیک

سایت رسمی فدراسیون جهانی تکواندو همانند ماه‌های گذشته رنکینگ المپیکی تکواندوکاران در ماه «مه» رامنتشر کرد که ثبت امتیازات مسابقات بین المللی موجب صعود تکواندوکاران کشورمان شد و در میان المپین ها، ناهید کیانی با یک پله صعود جای «جید جونز» قهرمان پرآوازه جهان را در رده دوم گرفت.

در وزن ۵۸- کیلوگرم گروه آقایان، مهدی حاجی موسائی با جمع امتیازات ۳۲۵.۵۲ امتیاز و بدون تغییر در رده ششم رده بندی ایستاد. در همین وزن ابوالفضل زندی با کسب ۲۱۵.۳۷ امتیاز و یک پله صعود در جایگاه سیزدهم جهان قرار گرفت. متین رضایی در وزن ۶۸- کیلوگرم، با ۲۰۰.۴۰ امتیاز و یک پله صعود در رده شانزدهم ایستاده است. رضا کلهر با وجود دوری از میادین در جایگاه ۴۸ جهان قرار دارد.

در وزن ۸۰- کیلوگرم، مهران برخورداری مرد المپیکی ایران با ۲۴۸.۷۵ امتیازو بدون تغییر در رده نهم ایستاد؛ میرهاشم حسینی با کسب ۱۳۱.۲۵ امتیاز و یک پله صعود در رده بیست و یکم جای دارد. آرین سلیمی دیگر المپین ایران با ۱۷۵.۵۶ امتیاز و بدون تغییر در رده بیست و یکم وزن ۸۰+ کیلوگرم، جای دارد.

در گروه بانوان و در وزن ۴۹- کیلوگرم، مبینا نعمت زاده دختر المپین ایران با ۲۳۱.۷۵ امتیازدر رده نهم ایستاده است. سوگند شیری قهرمان جهان با کسب ۱۳۱.۱۰ امتیاز در رده سی و دوم قرار دارد؛ غزل سلطانی با کسب ۱۰۱.۴۷ امتیازدر جایگاه ۴۷ قرار گرفت. سعیده نصیری هم با ۵ پله صعود و کسب ۸۴.۶۲ امتیاز در رده ۶۲ قرار دارد.

در وزن ۵۷- کیلوگرم، ناهید کیانی دختر المپیکی ایران با کسب طلای تورنمنت آزاد صربستان و ارتقای امتیازاتش به ۴۲۶.۴۳ امتیاز، با یک پله صعود در جایگاه دوم جای گرفت. در وزن ۶۷- کیلوگرم ساغر مرادی با کسب ۹۶.۱۶ امتیاز در رتبه ۴۶ ایستاد؛ سیده نرگس میرنوراللهی با ۹۳.۸۴ امتیاز در رده ۴۷ و ملیکا میرحسینی با کسب ۹۳.۰۹ یک رده بالاتر از میرنوراللهی در این وزن قرار گرفته است. در وزن ۶۷+ کیلوگرم، زهرا پوراسماعیل نیز با ۶۳.۱۴ امتیاز در رتبه ۵۱ رنکینگ المپیکی قرار دارد.

 

منبع: خبرورزشی

دیگر خبرها

  • دردسر عجيب هركول كشتى ايران (عکس)
  • خداحافظی دیوید تیلور از کشتی؟/ اولین پیشنهاد مربیگری به جادوگر رسید
  • تاریخ‌سازی خشن‌ترین دختر ایران در آستانه المپیک
  • کسب نخستین مدال تاریخ بوکس آذربایجان شرقی توسط ورزشکار مراغه‌ای
  • نخستین مدال تاریخ بوکس آذربایجان شرقی برگردن ورزشکار مراغه‌ای
  • برگشت امیدهای بوکس ایران از آسیا با ۳ برنز
  • ۳ برنز امیدهای بوکس ایران در قهرمانی آسیا
  • پایان کار تیم ایران در بوکس امید‌های آسیا با کسب ۳ نشان برنز
  • کسب برنز تور جهانی امارات توسط دختر دونده ایران
  • کسب برنز تور جهانی امارات توسط دختر دونده ایران