Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جام جم آنلاین»
2024-05-07@01:25:57 GMT

آشنایی با ۱۰ زن ایرانی حاضر در المپیک ۲۰۲۰

تاریخ انتشار: ۲۴ تیر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۵۳۴۸۶۰

آشنایی با ۱۰ زن ایرانی حاضر در المپیک ۲۰۲۰

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایسنا،  ۱۰ زن ورزشکار ایرانی موفق شده‌اند سهمیه المپیک توکیو را به دست بیاورند  و کمتر از ۲۰ روز دیگر در این میدان بزرگ حضور پیدا می‌کنند. این تعداد بیشترین حضور زنان ایران در ادوار مختلف بازی‌های المپیک است.  

نجمه خدمتی، آرمینا صادقیان، فاطمه کرم‌زاده، هانیه رستمیان در تیراندازی، حمیده عباسعلی و سارا بهمنیار در کاراته، نازنین ملایی در قایقرانی، ناهید کیانی در تکواندو، فرزانه فصیحی در دوومیدانی و ثریا آقایی در بدمینتون  نماینده‌های ورزش زنان ایران در توکیو هستند که در این گزارش سعی داریم با آنها بیشتر آشنا شویم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

نجمه خدمتی 

متولد ۲۰ خرداد ۱۳۷۵ از شهرستان بیرجند که ۲۵ سال دارد و دومین المپیک خود را در رشته تیراندازی تجربه می‌کند. او در فینال تفنگ بادی جام جهانی چین، پنجم شد و اولین سهمیه زنان ایران در توکیو را به دست آورد.

خدمتی در المپیک ریو در خط آتش تفنگ بادی ۱۰ متر و تفنگ سه وضعیت قرار گرفت که در بخش اول یازدهم شد و به فینال نرسید اما در مقدماتی سه وضعیت ششم شد و در نهایت با قرار گرفتن در جایگاه هشتم به کار خود پایان داد.  

این ورزشکار مدال‌های مختلفی را هم در کارنامه دارد که  از جمله مهمترین آنها می‌توان به طلا و نقره بازی‌های آسیایی، دانشجویان جهان، بازی‌های کشورهای اسلامی، قهرمانی جوانان و نوجوانان آسیا، نقره قهرمانی جوانان جهان و برنز قهرمانی آسیا اشاره کرد.  

 

آرمینا صادقیان

متولد دوم بهمن ۱۳۸۰ از ایلام، تیرانداز ۱۹ ساله که دو سال قبل در جام جهانی تیراندازی ریو و در ماده تفنگ بادی سهمیه المپیک را کسب کرد. او با چهارمی به کار خود در جام جهانی ریو پایان داد تا اولین حضور خود در المپیک را تجربه کند. 

صادقیان از جوان‌ترین اعضای کاروان ایران در توکیو است که کم‌سن ترین عضو کاروان ایران در بازی‌های آسیایی جارکارتا نیز بود. از جمله افتخارات این ورزشکار می‌توان به مدال طلای تیمی تفنگ بادی در جام جهانی کرواسی اشاره کرد. 

 

هانیه رستمیان

متولد ۲۰ شهریور ۱۳۷۷ از تهران که در آستانه ۲۳ سالگی قرار دارد در مسابقات تیراندازی قهرمانی آسیا دوحه و در ماده تپانچه بادی ۱۰ متر سهمیه المپیک ۲۰۲۰ را به دست بیاورد تا سومین زن تیرانداز ایران در توکیو باشد. 

این ورزشکار که کارنامه خوبی در تیراندازی را برای خود دست و پا کرده است، اولین حضور در المپیک را تجربه می‌کند.

رستمیان دو سال بعد از اینکه تیراندازی را آغاز کرد اولین مدال آسیایی خود را به دست آورد و رکورددار نوجوانان جهان و نوجوانان وجوانان ایران در این ماده است. او با کسب برنز قهرمانی جهان هند، اولین مدال تاریخ زنان ایران در تپانچه را هم کسب کرد و تاریخ ساز شد.

 

فاطمه کرم‌زاده

متولد ۵ آذر ۱۳۷۷ از خرمشهر است که در مسابقات تیراندازی قهرمانی آسیا دوحه قطر در آبان ۱۳۹۸ سهمیه المپیک توکیو را در تفنگ سه وضعیت ۵۰ متر زنان برای ایران به ارمغان آورد تا اولین حضور خود را در این بازی‌ها تجربه کند. 

کرم‌زاده نقره قهرمانی آسیا را در تفنگ سه وضعیت تیمی و برنز تفنگ بادی تیمی را در کارنامه دارد. او همچنین در قهرمانی جوانان آسیا به سه مدال طلا و یک نقره دست پیدا کرده است.

 

حمیده عباسعلی 

متولد ۲۳ اسفند ۱۳۶۸، از شهر ری که همزمان با اولین حضور کاراته در المپیک، اولین حضور خود در بازی‌های توکیو را در  ۳۱ سالگی تجربه می‌کند. او در رنکینگ وزن مثبت ۶۱ کیلوگرم المپیک و رنکینگ وزن مثبت ۶۸ کیلوگرم WKF دوم است. 

عباسعلی یکی از پرافتخارترین ورزشکاران کاراته محسوب می‌شود و مدال‌های رنگارنگی را برای ایران به ارمغان آورده است. از جمله این مدال‌ها می‌توان به نقره قهرمانی جهان ۲۰۱۴ و برنز ۲۰۱۶، طلای بازی‌های آسیایی اینچئون و برنز جاکارتا، ۸ طلا، یک نقره و دو برنز در دو بخش انفرادی و کومیته تیمی قهرمانی آسیا اشاره کرد. 

 

سارا بهمنیار

متولد ۱۳۷۸ از آستانه اشرفیه استان گیلان که اولین حضور خود در المپیک را تجربه می‌کند. بهمنیار در رنکینگ وزن منهای ۵۵ کیلوگرم المپیک کاراته ششم و در رنکینگ وزن منهای ۵۰ کیلوگرم WKF  سوم است. 

این کاراته‌کا مدال برنز جوانان جهان ۲۰۱۵، نقره امیدهای جهان ۲۰۱۷، برنز بزرگسالان جهان ۲۰۱۸ و چندین مدال رنگارنگ دیگر در مسابقات و رده‌های سنی مختلف در کارنامه دارد.  
او نیز اولین حضور خود را در المپیک توکیو تجربه می‌کند.

 

ناهید کیانی 
متولد دهم مرداد ۱۳۷۷  از اصفهان است که اولین حضور خود در المپیک توکیو را تجربه می‌کند. این تکواندوکار با پیروزی در نیمه‌نهایی رقابت‌های گزینشی المپیک در آسیا این سهیمه را به دست آورد. 
کیانی که تکواندو را از هشت سالگی شروع کرد، مدال برنز بازی‌های آسیایی جاکارتا، مدال نقره قهرمانی آسیا و همچنین چندین مدال رنگارنگ دیگر در مسابقات بین‌المللی در کارنامه دارد. 

 

فرزانه فصیحی

متولد ۱۳ دی ۱۳۷۱ از  اصفهان است که با پیگیری کمیته ملی المپیک و از طریق اعطای سهمیه یونیورسالیتی راهی بازی‌های توکیو شد. ماده تخصصی فصیحی دوی ۶۰ متر است که در قهرمانی داخل سالن آسیا ۲۰۱۶، مدال نقره تیمی دوی ۴ در ۴۰۰ متر امدادی را کسب کرد و مدال برنز دوی ۶۰ متر داخل سالن قهرمانی آسیا ۲۰۱۸ را هم در کارنامه دارد. این دونده  موفق شد سهمیه دوی ۶۰ متر قهرمانی داخل سالن جهان را هم کسب کند. 

فصیحی که اولین حضور خود را در المپیک تجربه می‌کند، در مرحله اول رقابت‌های باشگاهی سال ۹۸ رکورد باشگاهی ماده ۱۰۰ متر را با ۱۱.۶۸ ثانیه به نام خود ثبت کرد اما هنوز موفق نشده رکورد ملی این ماده را که مریم طوسی با زمان ۱۱.۴۵ ثانیه در سال ۱۳۹۳ به ثبت رسانده، بشکند.

 

نازنین ملایی

متولد هشتم بهمن ۱۳۷۰ از بندانزلی است. این قایقران ۲۹ ساله به همراه بهمن نصیری در مسابقات  روئینگ انتخابی المپیک دوم شدند و سهمیه گرفتند اما طبق قوانین فدراسیون جهانی چون رنگ مدال آنها طلا نبود فقط یک نفر می‌توانست به المپیک برود. قرار بود فدراسیون تصمیم بگیرد که کدام یک از این ورزشکاران اعزام شوند اما نصیری انصراف داد و ملایی انتخاب شد. 

این ورزشکار اولین حضور خود در المپیک را تجربه می‌کند و از جمله مدال‌هایش می‌توان به طلای قهرمانی آسیا و نقره بازی‌های آسیایی جاکارتا اشاره کرد. 

 

ثریا آقایی

متولد هشتم بهمن ۱۳۷۴ از تهران است. این بدمینتون باز در المپیک ریو تلاش کرد که سهمیه بگیرد اما مصدوم شد و ادامه مسابقات و کسب سهمیه را از دست داد. برای المپیک توکیو هم دوباره مصدوم شد اما انصراف ورزشکار هلند و اینکه مصر بجای انفرادی، بخش دوبل و میکس را انتخاب کرد، آقایی توانست به عنوان نفر دوم لیست رزرو به المپیک برسد.

این ورزشکار اولین المپیک خود را تجربه می‌کند. نکته قابل توجه این است که او اولین زن بدمینتون باز ایرانی حاضر در المپیک است.

 آقایی مدال مسابقات بین‌المللی مختلفی را در کارنامه دارد. 

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: المپیک صادقیان خدمتی اولین حضور خود در المپیک المپیک را تجربه بازی های آسیایی ایران در توکیو زنان ایران المپیک توکیو قهرمانی آسیا نقره قهرمانی رنکینگ وزن تفنگ بادی جام جهانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۳۴۸۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خداحافظی تیلور از تشک کشتی؟ جادوگر مربی می‌شود

دیوید تیلور رقیب اصلی حسن یزدانی بعداز دو شکست پیاپی مقابل هموطن خود در انتخابی تیم ملی کشتی آمریکا، از کشتی خداحافظی خواهد کرد. 

به گزارش تابناک ورزشی؛ دیوید تیلور به عنوان گزینه اول هدایت تیم کشتی اوکلاهاما در نظر گرفته شده است که این می‌تواند به منزله پایان دوران حرفه‌ای کشتی این کشتی‌گیر پرافتخار باشد که پنج طلای جهانی و المپیک را به دست آورده است.

به گزارش سایت Flo Wrestling، مدیران تیم کشتی ایالت اوکلاهاما و دیوید تیلور از اواخر هفته گذشته در مورد مربیگری دیوید تیلور در این تیم با هم در ارتباط بودند و مذاکرا‌‌ت‌شان را شروع کردند. این می‌تواند به منزله پایان دوران کشتی دیویدی تیلور باشد که اکنون روی به مربیگری آورده است.

با توجه به عدم تجربه تیلور در مربیگری، جذب تیلور با استانداردها در این ایالت همخوانی نخواهد داشت ولی نباید فراموش کرد که این کشتی گیر سال‌ها کنار کایل ساندرسون (قهرمان المپیک 2004 آتن و مربی تیم ملی آمریکا) بوده و ممکن است توانایی انجام این کار را داشته باشد.

تیلور در المپیک ۲۰۲۱ توکیو در وزن ۸۶ کیلوگرم با شکست تاریخی حسن یزدانی به مدال طلا دست یافت. او همچنین سه بار قهرمان جهان شده است و مدال نقره مسابقات جهانی ۲۰۲۱ را بعداز باخت به پادشاه ایرانی کسب کرده است.

تیلور تابستان امسال برای رفتن به بازی‌های پاریس ۲۰۲۴ رقابت داشت اما در مسابقات انتخابی المپیک مقابل آرون بروکس شکست خورد. او دو کشتی را ظرف پنج ساعت به بروکس باخت تا از رسیدن به المپیک پاریس بازماند. 

دیگر خبرها

  • پالما با حضور ستاره‌های ایرانی قهرمان لیگ فوتسال قهرمانان اروپا شد
  • سعداله یف: یک عبدالرشید متفاوت را در پاریس می بینید!
  • دختر وزنه‌بردار ایرانی با تیم پناهندگان در المپیک پاریس!
  • رفتن حسن یزدانی به مجارستان اشتباه است!
  • دردسر عجيب هركول كشتى ايران (عکس)
  • خداحافظی تیلور از تشک کشتی؟ جادوگر مربی می‌شود
  • دیوید تیلور از کشتی خداحافظی می‌کند؟
  • خداحافظی دیوید تیلور از کشتی؟/ اولین پیشنهاد مربیگری به جادوگر رسید
  • باخ: حاضرم اولین نفر در رودخانه سن شنا کنم
  • بویری: بی‌حاشیه بودن و قلب پاک مُهمدی او را رو به جلو می‌برد